Până la miezul nopții a durat ședința de ieri a Parlamentului. „Timpurile lui Plahotniuc s-au întors. Plahotniuc nici nu a plecat. Trei grupări criminale s-au înțeles și fac acum, în detrimentul cetățenilor, această ședință la miez de noapte.” 

Deputații au votat ieri Legea Bugetului de Stat, Politica bugetar fiscală și vamală, dar și anularea așa-zisei „Legi a miliardului”. „Asta ar însemna o emisie neacoperită de monedă de către Banca Națională și va lovi în păturile social vulnerabile, pentru că va duce la inflație, la creșterea prețurilor.” 

Astfel, cei peste 600 de milioane de lei din bugetul de stat, destinate pentru „acoperirea fraudei bancare” ar putea să fie redirecționate pentru susținerea agricultorii. Cel puțin, asta a lăsat să se înțeleagă unii deputați socialiști. Menționăm că, de mai bine de zece zile, fermieri protestează cerând suport din partea statului pentru acoperirea daunelor provocate de seceta din vară, dar și anularea inițiativei de majorare a TVA de la 8% la 12% pe produsele agricole. 

Comentează

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.