Despre noi

CU SENS este un proiect media independent, apolitic și non-profit, cu un conținut relevant și explicit. Misiunea A.O. Proiectul media „Cu Sens” este de a documenta și publica produse jurnalistice (investigații, reportaje, documentare), în formate adaptate noilor tendințe media, care respectă cu strictețe standardele internaționale ale jurnalismului de calitate. Produsele noastre scot la lumină cazuri grave de corupție și încălcare a drepturilor omului, dar și alte probleme de maxim interes public.

Chiar din primul an de activitate, echipa CU SENS a fost premiată în cadrul Galei „Jurnaliștii anului”, organizată de Centrul pentru Jurnalism Independent și Comitetul pentru Libertatea Presei la categoria DEBUTUL ANULUI. În cadrul aceleiași Gale, în 2020 – 2022, reporterii noștri au fost incluși în TOP zece cei mai buni jurnaliști ai anului la categoriile #Reportaj și #Investigație. În 2023 CU SENS a luat locul II la categoria #Investigație, la Gala #Superscrieri din România.

CU SENS este primul startup jurnalistic din Moldova, susținut de oameni simpli în baza conceptului de membership – un model de finanțare a presei libere, care este folosit cu succes în multe alte țări. Avem aproape peste 250 de membri fondatori care ne susțin cu donații între 2 euro și 100 de euro lunar. Încrederea cititorilor noștri în munca pe care o facem dezinteresat și onest ne dă curaj și motivație să ducem acest proiect cât mai departe.

Rapoarte

Raport anual 2020