Despre noi

CU SENS este un proiect media fondat de jurnalistele de investigație: Liuba Șevciuc, Olga Ceaglei și Doina Ipatii. E propunerea noastră pentru un jurnalism independent, apolitic și non-profit, cu un conținut relevant și explicit.

Chiar din primul an de activitate, echipa CU SENS a fost premiată în cadrul Galei „Jurnaliștii anului”, organizată de Centrul pentru Jurnalism Independent și Comitetul pentru Libertatea Presei la categoria DEBUTUL ANULUI. În cadrul aceleiași Gale, în 2020 și în 2021, reporterii noștri au fost incluși în TOP zece cei mai buni jurnaliști ai anului la categoriile #Reportaj și #Investigație.

CU SENS este primul startup jurnalistic din Moldova, susținut de oameni simpli în baza conceptului de membership – un model de finanțare a presei libere, care este folosit cu succes în multe alte țări.

Experiența de peste zece ani în jurnalism, cât și ideea de inovație care susține acest proiect, ne-a ajutat să creăm nucleul editorial. Deocamdată suntem o echipă mică, dar îi avem aproape pe membrii noștri fondatori, care ne susțin cu donații între 2 euro și 100 de euro lunar. Încrederea cititorilor noștri în munca pe care o facem dezinteresat și onest ne dă curaj și motivație să ducem acest proiect cât mai departe.

Rapoarte

Raport anual 2020