Cozi de la primele ore ale dimineții la secțiile de votare din satul Varnița, unde au fost deschise patru secții de votare pentru locuitorii din stânga Nistrului. Trei dintre acestea se află în incinta Liceului Teoretic Varnița, iar cea de-a patra într-un centru multifuncțional care se află la aceeași adresă. În primul tur de scrutin prezidențial, la secțiile de votare deschise pentru cetățenii cu drept de vot din stânga Nistrului, s-au prezentat 14.709 de alegători.

Votul din stânga Nistrului (Partea II)  

Și de această dată la Varnița au avut loc incidente. Mai multe persoane, printre care veterani de război, locuitori ai satului Varnița, dar și deputați au blocat punctul de control Bender – Varnița. 

Pentru a debloca punctul de control și asigura dreptul la vot al cetățenilor din stânga Nistrului a fost nevoie de intervenția mascaților. 

Votul din stânga Nistrului (Partea III)  

Acest subiect a fost realizat cu suportul European Endowment for Democracy (EED). Conținutul acestuia nu reflectă în mod necesar viziunea oficială a EED. Informația și opiniile exprimate în cadrul subiectului ține în totalitate de responsabilitatea autorilor. 

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.