Acum doi ani, la sfârșit de august, CU SENS a fost înregistrat cu acte în regulă. De atunci, cu o echipă mică de jurnaliste demne și pasionate de adevăr, am reușit să facem reportaje și anchete care scot la iveală cât de bolnav de nepăsare și corupție este sistemul de sănătate, cât de integri sunt politicienii care ne conduc și ți-am spus poveștile unor luptători care au curajul să înfrunte sistemul.

Am adunat fragmente din filmările de pe teren și vă arătăm, pe scurt, realitatea pe care cei de la putere încearcă s-o țină departe de ochii noștri. Detalii în VIDEO.

Presa independentă nu va putea supraviețui la nesfârșit din granturi, iar cel mai de încredere aliat ne poate fi doar publicul. Dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne dai o mână de ajutor, susține-ne cu o DONAȚIE de cel puțin 2 EURO – cam atât costă o ceașcă de cafea! Pune umărul la dezvoltarea jurnalismului onest. Tot ce trebuie să faci e să renunți lunar la o cafea sau poate două. De restul ne ocupăm noi, jurnaliștii CU SENS. 

Mai multe detalii – https://cusens.md/ro/donatie/

Comentează

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.