Igor Dodon, singurul candidat independent la funcția de președinte, și-a marcat astăzi lansarea oficială în campania electorală, înconjurat de socialiști și SPPS-iști cu valize antiglonț. Nelipsită a fost președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi, dar și alte figuri importante ale PSRM. Evenimentul a avut loc pe un drum în construcții. Decorul din spatele tribunei – excavatoare și mormane de nisip și prundiș.

Presa nu a fost invitată, iar evenimentul a fost ținut în mare taină. Cu toate acestea, echipa CU SENS a reușit să identifice geolocația lui Igor Dodon în această dimineață pentru a vă arăta o altă perspectivă surprinsă de camera noastră de luat vederi.

Igor Dodon are 45 de ani, dintre care ultimii 14 i-a dedicat politicii. A trecut pe rând prin Guvern, Parlament și Președinție, mai întâi, având susținerea PCRM, apoi a PSRM – ultimul fiind partidul pe care l-a preluat în 2011. Declară, în mare parte, doar venituri salariale, care în ultimii ani au depășit suma de 1 milion de lei și o casă de peste 400 metri pătrați. Doctor în economie, Dodon nu indică economii sau investiții financiare, doar un credit bancar pe care s-a angajat să-l achite până în 2028.

Acest subiect a fost realizat cu suportul European Endowment for Democracy (EED). Conținutul acestuia nu reflectă în mod necesar viziunea oficială a EED. Informația și opiniile exprimate în cadrul subiectului ține în totalitate de responsabilitatea autorilor. 

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.