Dansul mirilor la Vinăria Poiana! Mirele – fiul premierului Ion Chicu. Cel puțin asta au scris ieri mai multe instituții media. Nu avem, deocamdată, o confirmare oficială. Cert este ca, anterior, Chicu a declarat într-o emisiune de la un post privat de televiziune că nunta fiului său este programată pentru sfârșit de vară.

Ion Chicu: „Eu înțeleg că trebuie să-mi fie rușine și nu pot veni la dumneavoastră să vă invit la nuntă și să vă pun într-o situație grea. Dumneavoastră sunteți o persoană responsabilă? Nu ați vrea să vă infectați? […] Imaginați-vă, faci o mare petrecere seara, iar peste trei zile oaspeții tăi stau la Toma Ciorbă. Cine vei fi tu după asta?”

Toate drumurile de acces către restaurant au fost împânzite de agenți de pază, care au restricționat accesul jurnaliștilor, inclusiv, pe drumuri publice. Autoritățile locale au fost informate că, timp de două zile, țipenie de om să nu fie acolo. „Primăriile satelor Ulmu și Horodca au fost anunțate prin scrisoare oficială din partea administrației localului […] Astăzi și ieri sunt petrecute câteva lucrări genistice”.

Am sunat la Vinăria Poiana să-i întrebăm cum de au reușit să sfideze și să organizeze o nuntă în plină pandemie. Persoana care a răspuns la telefon ne-a spus  scurt: „Eu nu pot să vă ofer careva informații. În scurt timp, vă va telefona cineva”. Deocamdată nu am primit niciun apel.

Amintim că în data de 18 iunie, Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a interzis organizarea ceremoniilor cât timp e stare de urgență în sănătate. 

DOC Cloud –  https://bit.ly/3lw15yE

Comentează

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *