Echipa CU SENS a stat cu ochii pe toți cei opt candidați la funcția de președinte, a mers la întâlnirile lor cu alegătorii, a ascultat promisiunile electorale și vă prezintă o scurtă incursiune în atmosfera campaniei din acest an, marcată de măsurile anti-COVID-19.

Renato Usatîi: „Pe mine mă interesează să avem cadre reale în viitorul Parlament și să nu stea ca o stână de oi în care majoritatea constituțională doarme”. 

Andrei Năstase: „Am mers la biserică cum o fac de fiecare dată, pentru că lucrurile bune încep cu DA, încep cu Doamne ajută”. 

Tudor Deliu: „Cu ce am greșit noi oare în fața lui Dumnezeu de am ajuns o republică părăsită, sărăcită”. 

Igor Dodon: „La sigur vom face tot posibilul pentru binele cetățenilor din Republica Moldova. Noi știm cum, noi avem experiență. Noi am venit din teren, nu de la rețelele de socializare sau de la Harvard”. 

Violeta Ivanov: „Mulți ani la rând politicienii ne-au împărțit în ai noștri și ai voștri. Ei au divizat societatea, au jefuit țara și ne-au lăsat fără speranță într-o viață mai bună”.

Maia Sandu: „De 29 de ani tot votăm candidați, partide și, până la urmă, ne pomenim într-o situație de disperare, pentru că asta se întâmplă în țară peste tot”. 

Octavian Țîcu: „Îmi aduc aminte din copilărie chestii când se investeau președinți și mă gândeam întotdeauna s-ar putea vreodată să se întâmple acest lucru”.  

Dorin Chirtoacă: „Toate acțiunile de lansare în această campanie electorală, au avut drept scop să-i prezinte pe candidați – cât de frumoși, cât de deștepți, cât de geniali sunt ei. Noi suntem diferiți”. 

Acest subiect a fost realizat cu suportul European Endowment for Democracy (EED). Conținutul acestuia nu reflectă în mod necesar viziunea oficială a EED. Informația și opiniile exprimate în cadrul subiectului ține în totalitate de responsabilitatea autorilor. 

Comentează

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.