Ministra Sănătății, Ala Nemerenco, este inconsecventă în declarații atunci când vorbește despre (NE)respectarea măsurilor anti-COVID-19 pe durata evenimentului, organizat de Ziua Independenței în Piața Marii Adunări Naționale. 

ALA NEMERENCO, ministra Sănătății: În linii generale, vreau să vă spun că această festivitate, ea a fost organizată aproape la condiții, să nu zic ideale, dar foarte bune, conform cerințelor, în comparație cu tot ce se întâmplă în jur.  

CU SENS a surprins imagini care arată o altă realitate. Mulți dintre cei care au participat la eveniment nu au purtat măști și nici nu au respectat distanța socială de un metru, așa cum prevede decizia Comisiei Naționale Extraordinară de Sănătate Publică. ​​

Apropo, această decizie este contrasemnată de Nemerenco în calitate de vicepreședintă a Comisiei și ministră a Sănătății.

Detalii în VIDEO.

Subiect realizat în parteneriat cu Fundația Friedrich Naumann pentru Libertate, Biroul pentru România și Republica Moldova, finanțat în cadrul proiectului „Dezvoltarea cooperării cu societatea civilă în țările Parteneriatului Estic și Rusia” al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Federale Germane. Părerile exprimate aparțin exclusiv autorilor.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.