„O masă de sărbătoare”, astfel descrie premierul Ion Chicu nunta fiului său, care a avut lor pe 28 august la Vinăria Poiana. Evenimentul festiv a avut loc în luna în care în Moldova s-au înregistrat cele mai multe cazuri de îmbolnăviri cu Covid-19.

Imaginile surprinse de CU SENS îl contrazic pe premier. La „masa de sărbătoare” a fost și mire, și mireasă, dar și primul dans al tinerilor, oaspeți și prezentator de ceremonii, care îi îndeamnă: „Veniți mai aproape, mai aproape!

Premierul insistă că nu a fost nuntă și că s-au respectat măsurile anti-Covid, iar la eveniment au fost prezenți doar câțiva unchi și mătuși: „Sora mea și doi frați ai soției mele”, declară Chicu. Imaginile, însă, spun altceva. 

Mai grav e că Ion Chicu, însuși, din funcția de președinte al Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică, a interzis de două ori organizarea nunților cât e stare de urgență în sănătate: 

DOC – 18 iunie – https://bit.ly/3lw15yE​

DOC – 24 iulie – https://bit.ly/3jJactV

Subiect realizat în parteneriat cu Fundația Friedrich Naumann pentru Libertate, Biroul pentru România și Republica Moldova, finanțat în cadrul proiectului „Dezvoltarea cooperării cu societatea civilă în țările Parteneriatului Estic și Rusia” al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Federale Germane. Părerile exprimate aparțin exclusiv autorilor.  

Comentează

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.